Az illóolajok megismeréséhez elengedhetetlen a közvetlen kapcsolat az olajokkal. A mostani helyzetben a személyes illatkóstolók lehetősége korlátozott. Ezért találtuk ki az ONLINE ILLATKÓSTOLÓT.

 Mi is az az ILLATKÓSTOLÓ? Hogyan zajlik, mi történik az Illatparty alatt? 

oilParty

 Megismerheted az illóolajok történetét, a doTERRA céget, amelynek az esszenciális olajait fogjuk kipróbálni az illatolás során. Megtudhatod hogyan nyerik ki az olajokat a gyógynövényekből, milyen területeken és milyen módon alkalmazhatjuk őket. Hogyan segithetnek a gyógynövények? Miért a doTERRA olajokat válaszd?  Az interaktiv előadás alatt megillatoljuk az alap olajokat, megtudhatod mire jók, hogyan kell őket használni. Az előadás végén lehetőséged van feltenni a kérdéseidet.

Minden családban legyen egy gyógyító – ezt a cél tűzte ki maga elé a dōTERRA, amikor növényi esszenciák gyártásába fogott.
A Te családodban van már gyógyító? Lehetsz akár Te is!

Jelentkezés az illatkóstolóra

Kapcsolatfelvétel

Név: Zsámboki Tímea
Email: info@olajkaland.hu
Telefon: +36 30 294 6090 

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.