Egy éve rettegtünk már, hogy vajon mikor kerülünk face to face egymással szembe, vajon hogy éljük túl a találkozást és egyszer csak bekövetkezett…

Egy házban az ellenséggel

Egy szeles márciusi ünnepnapon költözött be hozzánk....

Három fiammal élek egy tetőtéri lakásban, és a legidősebb fiam volt, aki magával hozta,de erre csak kb. egy héttel később derült fény.

Sima megfázásnak indult, a jó kis szeles időben kirándulni voltak a haverjával, és úgy gondolta, hogy ez okozhatta.
Köhögés, fejfájás, levertség, egyelőre ennyi tünettel kellett megküzdenünk. Mivel nem használunk gyógyszereket huszon éve, most is a jól bevált gyógynövények (most már olajok formájában) segítségét kértük. 

Gondolom abban egyetértünk, hogy jelen helyzetben szükséges az állandó fertőtlenítés.
De belegondoltál-e abba, hogy az általánosan használt fertőtlenítők miből készülnek, és hogy hogyan is használjuk őket?  

Hogyan használjuk az illóolajokat!

OnGuard2 300x290
Ha ezen az oldalon jársz, és olvasod most ezt az írásomat nagyon valószínű, hogy érdeklődsz a természetes megoldások, a gyógynövények, az illóolajok iránt.
Lehet azt is tudod, hogy hogy használjuk őket, azért, hogy ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Párologtatóba tesszük, ahonnan belélegezzük, kezünkbe cseppentünk, ahonnan szintén belélegezzük, pulzus pontjainkra pl. csuklónkra, vagy talpunkra cseppentjük, és bedörzsöljük.

Miért igy?

Hogy minél jobban bekerüljenek a vérkeringésünkbe és felszívódjanak igy segítve a problémáinkon, amelyekre alkalmazzuk őket.   

Hogyan használjuk  a vegyszer alapú fertőtlenítőket?

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Zsámboki Tímea
Email: info@olajkaland.hu
Telefon: +36 30 294 6090 

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.