Egy éve rettegtünk már, hogy vajon mikor kerülünk face to face egymással szembe, vajon hogy éljük túl a találkozást és egyszer csak bekövetkezett…

Egy házban az ellenséggel

Egy szeles márciusi ünnepnapon költözött be hozzánk....

Három fiammal élek egy tetőtéri lakásban, és a legidősebb fiam volt, aki magával hozta,de erre csak kb. egy héttel később derült fény.

Sima megfázásnak indult, a jó kis szeles időben kirándulni voltak a haverjával, és úgy gondolta, hogy ez okozhatta.
Köhögés, fejfájás, levertség, egyelőre ennyi tünettel kellett megküzdenünk. Mivel nem használunk gyógyszereket huszon éve, most is a jól bevált gyógynövények (most már olajok formájában) segítségét kértük. 

Family kollekció kész

 Előkerült a családi patika:

 • fejfájásra – borsmenta, halántékra, tarkóra kenve
 • nehéz légzésre - AIR,
 • köhögésre, torokfájásra – oregano, teafa vízbe cseppentve, gargalizálva, 
 • immunerősitésre – On Guard
 • szerencsére nem volt rá szükség, de láz csillapítására  is van megoldás a házipatikában: citrom, levendula kókusz olajba cseppentve, talpra és gerinc mentén felkenve a leghatásosabb.
  A fejfájás, levertség hamar enyhült, a köhögés ami ragaszkodóbbnak bizonyult, és jött egy gyanús tünet: az íz
  és szaglás vesztés. Kértünk egy tesztelést. Pozitív lett.

A két kisebb fiam home officeban dolgozik, most én is home oficceba kényszerültem, ami megnövelte az esélyét annak, hogy mind elkapjuk, össze lettünk zárva 24 órában.  

cleaner concentrate education

Fertőtlenítők, mint Domestos, Hypo, és társaik eddig sem voltak megtalálhatók nálunk, ezen most sem változtattam, maradtam a jól bevált On Guard koncentrátumnál a takarításban, egy picit felturbóztam, teafa és citrom is került a tisztitószerhez.

A konyhától a WC-ig mindent On Guarddal takarítok, mosogatáshoz, felmosáshoz is ezt használom. Vegyszeres fertőtlenítő kézmosó helyett is On Guard szappan van nálunk a fürdőszobában. 

A párologtatóban is OnGuardot, teafát, és oregano-t használtunk.

Hárman tünetmentesen megúsztuk, pedig a nagyfiam igencsak teleköhögte a lakást.

Most még inkább bizonyítékot nyert,

 • hogy az általunk használt olajok vannak olyan hatásosak, mint a Domestos, meg a Hypo, meg a többi vegyszer, és ráadásul az olajok nem károsak az egészségre… sőt…
 • és hogy az immunrendszerünk is jó kezekben van.

dterra lifelong vitality pack Már régóta tudom, hogy hiába étkezünk egészségesen, sok zöldséget, gyümölcsöt, olajos magokat, csirákat fogyasztunk…. mégis csak a szükséges vitaminok és ásványi anyagok töredékét visszük be ezzel, ezért szedjük a DoTERRA Life Long Vitality Packjét, amelyben minden fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható.

Az LLV és az olajok segítettek gyorsan. nagyon enyhe tünetekkel, vagy hármunk esetében tünet nélkül átvészelni ezeket a napokat. 
Évek óta sokan bolondnak néztek, hogy előnyben részesítem a természet ajándékait, de most is bizonyitást nyert, hogy nem hiába hiszek bennük.
A DoTERRA hitvallása, hogy minden családban legyen egy gyógyító, elég hozzá a családi patika, ezzel bárki lehet családja gyógyítója.

 

 

 

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Zsámboki Tímea
Email: info@olajkaland.hu
Telefon: +36 30 294 6090 

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.